I am a maine coon cat, the name is Dusty  
maine coon cat, Dusty Dusty, min vægt, hvor flot og slank jeg er Billeder af mig, migselv og jeg Lidt om mig - mit motto osv. Jeg besvare gerne spørgsmål fra mine fans! Læs om mig igen
Er jeg ikke bare noget af det flotteste du nogensinde har set?


Min menu start
   Fås nu også som wallpaper
   Min psykoanalyse
   Killinge lykke
   Not Just Luck
   Kongen i mit nye palads.
   Links til katte sider

Min menu slut

Jeg er absolut i verdensklasse! Min personlighed er uovertruffen og jeg er smuk, som dagen er lang – når jeg selv skal sige det. Det er vist ikke kun mig der mener det….
I mine unge dage stillede jeg ofte op i skønhedskonkurrencer og dommerne fandt mig så uimodståelig, at de har præmierede mig 6 gange, men ikke mindre en 12 gange har de haft et godt øje til mig.

10. oktober 2004, Mig i haven Så kunne du vel godt tænke dig at vide, hvad selveste Jeg bruger dagene til. Svaret er ikke så enkelt endda, ser du mine kælemennesker tilbyder konstant nye udfordringer i form af, plejekatte, en baby, hyggelige social aktivitet med kælemenneskerne og hyppige omrokeringer af mine omgivelser. Sidstnævnte bruger jeg meget tid på. I sidste uge var der papkasser alle vejene, og de skulle alle sammen prøves og ligges til. Nogle gange stablede de dem så højt at det var umuligt, at prøve dem alle sammen.

I øjeblikke bruger jeg tiden på at finde nye sovepladser, da min bolig bestemt ikke er, som de plejer at være. Dels er den faldet 1½ meter ned, så nu kan jeg uden problemer kigge ud på græsset.
Jeg tror faktisk også at min fintfølende snude også kan spore, en svag havbrise i luften. Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg mene at jeg har holdt flyttedag, og denne gang er mine kælemennesker fulgt med.

Kæledamen var nu så sød, under køreturen åbnede hun låge til min komfort-kasse og så gned og gnubbede hun min hals og øre, til bilen igen stod stille.
Det værste ved at flytte postnummer er gulvene!! – De sidste gulve var glatte, men de nye gulve er latterligt glatte. Jeg håber ikke de har set, hvordan jeg spasser rundt. Men jeg skal nok få lært at stå fast, eller i det mindste få det til at ligne `en glidende takling´.

9. oktober 2004, Jeg er på inspektion af haven Sikken en aktivitet der er omkring mig for tiden, så jeg vælger bare at sove fra alt. Men så en aften vækkede de mig! Jeg skulle tilsyneladende indvie og godkende min kombi urtehave/patio, `når det kommer til stykket kan kælemenneskerne jo ikke undvære min hjælp´. Urtehaven/patioen har altså en indhegnet grøn ende, hvor jeg kan spise det grønne gulvtæppe og så har den en overdækket og møbleret (holde mine klør i orden) ende – så den er bare helt perfekt!Jeg tror mine kælemennesker lider lidt af storhedsvanvid – de har kun 2 udviklede og funktionelle poter, som de kan gnide min med. Men så skal vi lige pludselig have 3 plejekatte, en gnidepote per kat!!!! det holder ingen steder - vel?
For så ikke at snakke om baby’en – der skal gnides og løftes op på alle tider af døgnet. Baby og jeg, vi har da nogle gode stunder sammen, bare han holder sig lidt på afstand, så går det fint og det er han generelt meget god til.

Det med plejekatte kan jo være meget sjovt. Specielt når den lille norske skovkat kommer forbi - hun er sød. Vi har meget at snakke om. Og når vi ikke snakker viser hun mig, hvordan jeg kommer op på alle skabene og jeg viser hende, hvordan man fanger fluer med et smæk. OK – det er da ikke lutter lagkage, hun kan godt være en tand for legelysten, men så smider jeg mig bare oven på hende. Nogle gange er det, kun hendes hale der stikker ud, men så kommer kælemenneskerne og løfter mig af hende.

Ellers bruger jeg tiden på at pleje min fine vinterpels og mine super flotte snesko, som holder året rundt. - Ja der er noget om snakken – der skal stå Dusty i nakken.

Som du måske nok har gættet betyder min pels en del for mig. Men selv Jeg var ikke uforbeholden glad, når jeg skulle friseres og ordnes, så jeg satte poten ned. Noget for noget! – Du friserer Mig og Jeg får noget godt at spise – og sådan blev det.
Nu er min pels altid flot og `fluffy´ og maven er altid fuld!

  Besøg nogle af mine favoritter:
mysterycoons - salg af maine coon killinger Webdesign    Brugervenlighed på nettet    Specialist i data recovery / datarekonstruktion    Gratis tarot læsning    Foto side - mange gratis billeder    Specialist i datarecovery / restore harddisk data    Coaching uddannelse til projekt- mellem- og top- ledere    IT-mand    Dusty maine coon kat    Phillip    Forretningsresultater og organisasjonsutvikling gjennom coaching og Coaching Baseret Ledelse    webdesign / web design   
main coon cat, Dusty
main coon cat, Dusty main coon cat, Dusty